Per a consultes o informació sobre horaris, disponibilitat o tarifes podeu contactar a:

e-mail. [email protected]

Telèfon. 658 18 46 85

Si ho preferiu, ompliu el qüestionari i respondré tan aviat com sigui possible.
Gràcies pel vostre interès. Aviat rebreu una resposta.
¡Vaya! Se ha producido un error.
Haz clic aquí para volverlo a intentar.

SERVEIS A DISTÀNCIA

exponensBiology us ofereix un servei de redacció i "traducció" en temes relacionats amb la Biologia dirigit a públics no experts i, sovint, desconeixedors de conceptes bàsics. Com Simplificar el missatge però no el contingut? exponensBiology vol ser un complement a la feina d'investigadors i experts, el nexe entre el llenguatge tècnic i el llenguatge col·loquial. Per això us ofereix:


  • Assessoria científica. Repassant textos relacionats amb la divulgació de la Biologia, sovint es troben errors. Encara alguns llibres de text parlen de "dinosaures terrestres, voladors i aquàtics" o llegim diaris que deixen entreveure un concepte pseudolineal de l'evolució (per exemple, sovint es tracta qualsevol primat fòssil com possible avantpassat dels humans); en diaris i webs de notícies es pot parlar de la possibilitat de clonar animals i persones (incloses les característiques relacionades amb la personalitat) i algunes pel·lícules, que es prenen llicències científiques amb el sa objectiu d'entretenir, es converteixen en fonts creïbles d'informació per a molts ciutadans mancats de coneixements bàsics en Biologia. Vols corregir o evitar aquests errors a les teves publicacions o produccions?

  • Redacció de textos breus (notícies, comunicacions) així com Creació de continguts per a webs i altres mitjans sobre qualsevol temàtica relacionada amb la Biologia. Vols donar a conèixer determinat concepte o troballa científica i necessites un text curt i senzill, que qualsevol ciutadà no expert pugui entendre?

  • Creació i Col·laboració en la producció de recursos didàctics i divulgatius relacionats amb les Ciències de la Vida. Sovint, a l'hora d'explicar determinats conceptes o troballes costa conjugar l'explicació més tècnica amb l'exposició de conceptes bàsics que permetin entendre una notícia. Podem explicar el darrer avanç en genètica si el ciutadà no expert potser desconeix el que és una molècula o com es replica l'ADN?
L'ARBRE DE LA VIDA
Simplificació del diagrama publicat a Tree of Life appendix in Life: The Science of Biology, 9th ed., by D.Sadava, D.M.Hillis, H.C.Heller, and M.Berenbaum (Sinauer Associates and W. H. Freeman, 2011).
Imatge obtinguda de http://www.zo.utexas.edu/faculty/antisense/downloadfilestol.html
Tot el procés de gestió administrativa dels serveis a distància es pot realitzar a través de la web de nubelo. Poden llegir-se les condicions i el procés a http://www.nubelo.com/herramientas-teletrabajo.