Per a consultes o informació sobre horaris, disponibilitat o tarifes podeu contactar a:

e-mail. [email protected]

Telèfon. 658 18 46 85

Si ho preferiu, ompliu el qüestionari i respondré tan aviat com sigui possible.
Gràcies pel vostre interès. Aviat rebreu una resposta.
¡Vaya! Se ha producido un error.
Haz clic aquí para volverlo a intentar.

XERRADES I CURSOS

Estàs organitzant algun curs i busques algú que et pugui explicar conceptes bàsics de Biologia relacionats amb determinades malalties o amb la conservació del medi ambient? Vols que siguin entenedors per qualsevol mena de públic no expert? Es pot oferir aquest servei centrat en temes com: Fonaments de Biologia; Introducció a l'ecologia i la protecció del medi ambient; Base biològica de malalties infeccioses o el càncer... Dirigit a centres escolars, associacions o altres tipus d'entitats.


Algunes xerrades ja preparades són...

  • Origen i Evolució dels mamífers marins. De forma amena farem un viatge pels darers 50 milions d'anys, desde les ribes del Tethys fins als oceans i costes actuals, per conèixer la diversitat de mamífers marins coneguda amb alguns representants ben curiosos.
  • Quan Catalunya era tropical. Sabies que durant el Miocè el que ara és Catalunya va estar poblada per elefants, grans carnívors, primats o rinoceronts? Gràcies a la riquesa fòssil d'aquest període, coneixerem la fauna i flora de fa entre 15 i 10 milions d'anys.
  • Som monos o venim del mono? Saps què ens identifica com a primats? I què ens diferencia d'altres primats? Els nostres origens són complexes, però en coneixem algunes peces que ens indiquen per on han anat els trets del nostre arbre evolutiu.
  • Criatures (quasi) extraterrestres. L'evolució de les diferents formes de vida ha donat lloc a alguns casos curiosos, criatures estranyes que costa d'entendre perquè són de determinada manera o fan el que fan. Parlarem d'organismes vius, actuals o fòssils, que ens sorprendran per la seva anatomia, formes d'alimentació o costums que no ens estranyaria gens de veure en alguna pel·lícula de ciència ficció. O sigui, criatures quasi extraterrestres.

TALLERS A MIDA

Necessiteu una activitat sobre algun concepte tècnic relacionat amb les Ciències de la vida? Aquesta és la vostra opció. Es pot crear i realitzar una activitat lúdica però rigorosa sobre conceptes relacionats amb el Medi natural i l'Ecologia; les malalties d'origen genètic o de desenvolupament o disciplines com la salut, el benestar o l'esport. Dirigit a centres escolars, associacions o altres tipus d'entitats.

SERVEI DE MONITOR I/O GUIA DE VISITA.

En projectes ja creats s'ofereix la possibiltat de dur a terme les activitats i el tracte amb els visitants i participants, així com dur a terme (o col·laborar en) la creació del programa didàctic o divulgatiu de la vostra entitat o projecte. Dirigit a museus, centres de recerca i altres entitats.

LA TERRA QUE ENS HA VIST CRÉIXER
Quins paisatges han envoltat el creixement de la ciutat de Barcelona al llarg de la seva història?  I quina flora i fauna trobem actualment? Tot això i més es pot descobrir en un itinerari a peu de 2h30'-3h per Barcelona, seguint un eix cronològic i no necessàriament per llocs turístics.
Itinerari dirigit a grups de 10 a 16 persones, preferiblement adolescents i adults.
LA CIUTAT CREIX
Saps que a Barcelona s'han trobat fòssils de proboscidis i de tortugues? Quins arbres es devien trobar els romans que van fundar la ciutat? Perquè hi ha noms de carrers i barris que fan referència a joncs i verns o parades de metro com Maresme o Llacuna? Tot això i més ho descobrireu en aquesta activitat familiar, on farem un viatge al llarg de milers anys per descobrir els diferents paisatges del pla de Barcelona.
Activitat de 1h30' dirigida a grups familiars amb infants.